Krstarenje istočnim Mediteranom - Deluxe!
 
 
Datumi: 17. 11. 2019. /
 
Trajanje programa: 8 dana
 
Vrsta programa: Autobusno putovanje / Krstarenje / Velike ture /
 

Zaplovite s nama na prekrasnom MSC Magnifica brodu i uživajte na 8-dnevnom krstarenju Istočnim Mediteranom.
Posjetite: Veneciju / Bari / Kataklon / Santorini / Atenu / Krf / Kotor.

 
FIRST MINUTE

CIJENA: 3.490,00 kn3.990,00 KN

 
 
Rezervacija

Zaplovite sa nama Istočnim Mediteranom sa brodom kompanije MSC, Magnifica. Brodom sa kombiniranim stilovima  klase broda Musica i Fantasia. Razmazite se u brodskom luksuzu, s restoranima koji će iznenaditi Vaša nepca s ukusima iz svih dijelova svijeta, s barovima koji iznenadjuju svojim dizajnerskim stavom. Za klince posebne tematske prostorije a za tinejdžere specijalni klubovi.
Magnifica se može pohvaliti i s nagrađivanim SPA tretmanima. Tradicionalne masaže koje potiču s Balija. U Magnifici se može naći i razne saune, turski kupelj, fitness centar, talasoterapiju i prostor za opuštanje.
Nebom osvetljeni zatvoreni bazen - uživat ćete u kupanju bez obzira na vrijeme, s kompleksom otvorenih bazena, 4 jacuzzija, solarij. Na brodu Magnifica na raspolaganju vam stoje i sportski tereni za tenis, minigolf, kuglanje, bilijar, vrhunski opremljenu sportsku dvoranu i odgovarajuću stazu za trčanje.
Uz ovoliku raznolikost zasigurno ćete uživati u svakom trenutku. Zabava se nastavlja i navečer, uz spektakularnu kockarnicu, panoramsku diskoteku, 4D kino, internetski café bar, odvojenu prostoriju za pušaće, kazalište s 1.200 sjedala te zabavu uživo u lounge barovima.
Brod Magnifica nikako ne može izbjeći svoju romantičnu stranu. Kada se na večer zakorači na palubu uz zvuk pramca koji plovi kroz more kao i sam miris morskog zraka. Zvijezde će obasjati sve što treba da se vidi i dočarati Vašu nezaboravnu noć.
MSC Magnifica dostojna je svoga imena – nudi vam veličanstveno krstarenje koje se teško zaboravlja.
Izmedju veličanstvenog broda i sve što on pruža, plovidba će Vas odvijesti na prekrasne krajeve Mediterana. Zaustaviti ćemo se i uživati na mjestima: Venecija (gdje je i ukrcaj i početak plovidbe), Bari, Kataklon, Santorini, Atena, Krf , Kotor i vraćanje u Veneciju (gdje je i iskrcaj i završetak plovidbe).

 

Itinerer:

Datum Luka Dolazak Polazak
17. 11. Venecija - Italija -- 17:00
18. 11. Bari - Italija 11:00 17:00
19. 11. Katakolon - Grčka 11:00 17:00
20. 11. Santorini - Grčka 08:00 17:00
21. 11. Pirej - Grčka 07:30 16:30
22. 11. Krf - Grčka 12:30 18:30
23. 11. Kotor - Crna Gora 07:00 13:00
24. 11. Venecija - Italija 09:00 --
Kategorija sobe First minute cijena Redovna cijena
Unutarnja kabina - kategorija Magnifica 3.490,00 kn 3.990,00 kn
Kabina s prozorom - kategorije Bella 4.790,00 kn 5.290,00 kn
Kabina s balkonom - kategorija Fantastica 5.290,00 kn 5.790,00 kn
“Povucite lijevo-desno za pregled cijele tablice”
 
First minute cijene vrijede do 01. 08. ili do popunjena kapaciteta.
 

Cijene vrijede isključivo za dvokrevetne kabine.
 

Obavezna doplata
 
Obavezna doplata za lučke pristojbe
140,00 €
Doplata
 
Doplata za transfer Zagreb/Venecija u oba smjera
690,00 kn
 
Cijena uključuje:
 
Cijena ne uključuje:
 

U cijenu krstarenja uključeno je 5 dnevnih obroka - doručak, ručak, večera, popodnevni snack (čaj i kolači) te ponoćni buffet.
Alkoholna pića se uvijek plaćaju posebno i kreću se po cijenama od cca 2,5 € do cca 6 € (kokteli i sl.). Za doručak i ručak kava, čaj i sokovi u restoranu uključeni su u cijenu. Cijena kave u barovima kreće se od cca 0,95 € do cca 1,60 €.
Plaćanje na brodu obavlja se preko brodske kartice, koja je ujedno i ključ kabine te identifikacijsko sredstvo kod svakog izlaska i povratka na brod. Prilikom ukrcaja i čekiranja na recepciji ostavljate polog (gotovinski ili s bianco slip kreditne kartice) za koji procijenite da je dovoljan za vrijeme boravka na brodu (gotovinski polog se može kasnije dodatno povećati, odnosno višak pologa će biti vraćen na kraju krstarenja). Na MSC brodovima se prihvaćaju Diners, Master Card, Amex i Visa kartice.
Svaku večer su na raspolaganju raznovrsni programi te možete sudjelovati u nizu aktivnosti koje organizira osoblje broda, počevši od zabavnih i šaljivih kazališnih predstava do tečajeva raznih plesova, karaoka, kvizova, zabavnih igara, kasina itd.  Preko dana se može sudjelovati u jednom od brojnih izleta koji su u ponudi u lukama ticanja, kupati se u bazenu i sunčati na ležaljkama (besplatno), igrati tenis, mini-golf, vježbati u teretani (besplatno) i sl. Obavijesti o svim dnevnim aktivnostima osoblje dostavlja svakodnevno u kabinu u obliku brošure, a o istima se možete informirati putem interaktivnog monitora u kabini odabirom željene rubrike. Na brodu su dostupni saloni za masažu i uljepšavanje, no njihove se usluge također dodatno plaćaju.
Brodski račun će se automatski teretiti uslužnim pristojbama (napojnicama): u iznosu 10 € na dan.


Napomena
Izračun je rađen na osnovi najmanje 20 putnika. Itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja. Voditelj putovanja biti će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 20 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima.


Dokumenti potrebni za putovanje
Osobna iskaznica ili putovnica, mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od datuma polaska. Viza za državljane Republike Hrvatske nije potrebna.


Rok za prijavu na putovanje
Do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 7 dana prije putovanja.

Preporučujemo putno osiguranje jedne od osiguravajućih kuća. Agencija ima zaključenu Policu osiguranja od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje kod Wiener osiguranja d.d., broj police 1501-00000637.

Organizator zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Ostali uvjeti prema Općim Uvjetima Onlie Turističke Agencije Granturisma.

 

TERMINI PUTOVANJA:

 
17. 11. 2019.
 
GARANTIRAN POLAZAK
FIRST MINUTE
3490.00 KN
3990.00