FIRST MINUTE
 
GARANTIRAN POLAZAK
 
 
Datum: 23.-24. 05.

Tip smještaja
Broj osoba
Cijena po osobi
Ukupno

dvokrevetna soba
760.00 kn

jednokrevetna soba
1010.00 kn

UKUPNA CIJENA:

Za ostale tipove smještaja molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail: upit@granturismo.hr

 

Kontakt informacije

Molimo Vas da prilikom unosa podataka upišete točna imena i prezimena svih putnika. Granturismo turistička agencija ne snosi odgovornost za krivo unesene podatke.

*
*
*
*
*
 

Dvokrevetna soba 1

*
*
*
*
 

Dvokrevetna soba 2

*
*
*
*
 

Dvokrevetna soba 3

*
*
*
*
 

Dvokrevetna soba 4

*
*
*
*
 

Dvokrevetna soba 5

*
*
*
*
 

Jednokrevetna soba 1

*
*
 

Jednokrevetna soba 2

*
*
 

Jednokrevetna soba 3

*
*
 

Jednokrevetna soba 4

*
*
 

Jednokrevetna soba 5

*
*


Uvjeti poslovanja

Odaberite način plaćanja

 

Klikom na tipku PLATI ONLINE vaš preglednik će prikazati stranicu sustava za provedbu naplate korištenjem jedne od platnih kartica (American Express, MasterCard, Maestro, Visa jednokratno, Diners, Discover).

Klikom na tipku PLATI UPLATNICOM provest ćete narudžbu i bit će vam prikazani svi podaci za uplatu na žiro račun (uplatu možete napraviti u zadanom roku plaćanja u najbližoj Banci, Pošti, Fini ili internet bankarstvom).

Provedbom rezervacije i uplatom prihvaćam uvjete poslovanja Granturismo turističke agencije.

Dodatne napomene plaćanja karticama

Sva plaćanja se provode u hrvatskim kunama. Iznos u hrvatskim kunama dobije se konverzijom iz valute ponude prema aktualnoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne Banke. Iznos kojim će se teretiti Vaša platna kartica može se neznatno razlikovati od ovdje prikazanog iznosa u valuti zbog razlika u tečaju koji izdavatelj Vaše platne kartice koristi. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih kartica. Autorizacija i naplata kreditnih kartitca radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.